keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Killing time - aika tappaa

Tai no ehkä ihan vaan että ajan tappamista. Tällä hetkellä on nimittäin sellainen hölmö turha olo, kun odottelen iltapäivää, enkä oikein osaa tehdä mitään järkevää odotellessa. Pyykit laitoin aiemmin kuivumaan ja äsken söin vähän aamupalasta. Iltapäivällä lähden taas junailemaan Pieksämäelle, näillä näkymin nyt viimeistä kertaa. Ohjelmassa on opparin lopullisen version palauttaminen (fyysisessä ja sähköisessä muodossa) ja kypsyysnäytteen kirjoittaminen. (Ai petku, täytyykin lukaista sitä omaa opparia junassa, että tiedän mitä olen satuillut sinne!)

Mutta, postauksen pointti on tällä kertaa kysely, jonka löysin yhdestä blogista. Itseasiassa luin kyselystä vain ensimmäisen kysymyksen, joten en yhtään tiedä, mitä tuleman pitää. Koitan kuitenkin täytellä. Ja voisi laittaa musaakin soimaan.

1. Kolme viimeistä ostostani: Hmm. Viimeksi kun kävin kaupassa, ostin kyllä neljä erilaista juttua. Joten kerron ne kaikki, hähähää! Pääsiäiskarkkialennuksesta nappasin mukaani kaksi Mignon-munaa ja Pupujussin pääsiäisrae -pussin. Millerissä oli osa aurinkolaseista vain 4 €, ja ostin itselleni sellaiset vähän fifties-tyyliset, kissamaiset arskat. Ja koko kauppapysähdyksen tarkoituksena oli käydä ostamassa jätskiä, valittiin jotkut hasselpähkinätuutit.

2. Isoin julkkis, jonka puhelinnumero löytyy kännykästäni: Ei mulla mitään julkkiksia..

3. Viimeksi googlasin "sää". Halusin päästä vähän selville a) vapun säästä ja b) Pieksiksen seuraavien päivien ilmastosta. Harmillisesti vappu vietetään hyisessä ja sateisessa ilmanalassa. Täytyy sitten pitää tunnelma lämpimänä ja iloisena. Pieksämäenkään asteet eivät kovin helteisiltä näyttäneet. Ihan hyvä toisaalta, koska joudun taivaltamaan pitkin poikin kaupunkia kantamuksineni.

Säätä ennen googlailin puhelimeen ladattavia teemoja. Vietin eilen illalla mukavaa aikaa niitä selaillessa ja lataillessa. Yhdeksi suosikiksi nousi animoitu imelä-Jeesus, mutta tällä hetkellä puhelinta koristaa Jack Sparrow.

4. Kaikkien aikojen huonoin ostokseni on ollut... En tiedä kaikkien aikojen huonoimmasta, mutta nyt tänä vuonna ostetut farkut ovat olleet aika ärsyttävä ostos. Ne olivat jo ostettaessa vyötäröltä liian isot, mutta käytössä ne venähtävät vielä suuremmiksi. Olen kyllä käytellyt niitä housuja, mutta vyöllä köytetty ylisuuri vyötärö ei näytä kovin kivalta. Täytyy koittaa vähän kaventaa, mutta siihen tarvitsen siskon apua. Ompelu kun ei ole mikään erityisosaamisalueeni.

5. Käsilaukussani on (tällä hetkellä) Öö. Mitäköhän käsilaukkua tässä nyt sitten tarkoitetaan. Olen nyt enimmäkseen käyttänyt Nalle Puh -olkalaukkuani, joten se kai sitten, vaikka en laittaisikaan sitä kategoriaan "käsilaukut". Sieltä löytyy nyt ainakin äikän open tarkastama oppari, muutama kirjekuori opparin palautusta varten, nenäliinapaketti, parit arskat (joo, aion olla diiva ja ottaa matkaan kahdet aurinkolasit!), rahapussi, purkkaa, hajuvesi. Puhelimen kuulokkeet, muistitikut, peili. Varmaan kaikkea muutakin sälää. Kamera.

6. Suosikkikatuni: Pieksämäen Keskuskatu. No ei vaan, se oli VITSI. Ainakin Hämeenkatu on aika ihhis. (:

7. Tyypillisin asuni tällä hetkellä on collarit ja joku paita. Oon hengaillu aika paljon omissa oloissa, enkä ihmisten ilmoilla. Jos liikahdan jonnekin, saatan vaihtaa jalkaani farkut.

8. Hienoin/kallein ostokseni on... Hienoimpia ovat varmaankin hajuvedet ja korut. (: Kallein on ehdottomasti läppäri, ja sen ostamisesta on aikaa. Vitsi kun pitäisi miettiä, mihin Ansa-paran voisi viedä hoidettavaksi. Olisi kivempi korjauttaa se, kuin ostaa jokin uusi tietsikka.

9. Olen riippuvainen varmaankin Facebookista. :// Siellä tulee roikuttua ihan ylettömiä määriä päivässä. Toisaalta en ole huomannut saavani mitään vieroitusoireita, jos en pääse muutamaan päivään käymään netissä. Joten Facebook-hengailuni on lähinnä tylsyyden tuotosta.

Nykyään en ole edes huulirasvariippuvainen. On huulirasva yleensä aina mukana, mutta viime aikoina olen käytellyt sitä suunnilleen kerran päivässä, jos sitäkään.

Suklaasta.

10. Tyylini kuvailtuna kolmella sanalla: rento, ripaus etnisyyttä

11. Jos saisin loppuelämäni shoppailla vain yhdessä putiikissa, se olisi:
Joku sittari? Tokmanni? Tai jos pitää olla joku vaatekauppa, niin Lindex tai KappAhl. Eiku yleispätevästi kirppis. Olipa nyt päättäväinen vastaus. :DD

12. En ole ikinä ostanut mitään . Häh? Ai että mitä en ole ikinä ostanut? Tupakkaa. (ei kumi-)saappaita. Nahkahousuja. Pitsistä bodya. Esim.

13. Parhaat outlet-löydöt teen en oikeastaan ole ihan varma, mikä tuo outlet edes on. Ainakin Elloksen nettikaupassa selaan sen outlet-puolen, mutta en muista, olenko koskaan ostanut sieltä mitään.

14. Jos saisin periä jonkun koko garderobin, valitsisin jonkun sellaisen tyypin, jonka vaatteet ensinnäkin mahtuisivat mulle. Tai sitte jonkun himojulkkiksen, vaikka Elviksen, niin voisin huutokaupata kaiken pois ja ostaa omaan garderobiin täytettä. Ja ehkä auton ja talon.

15. Seuraava suuri hankintani on hämärän peitossa. En ole suunnitellut sijoittavani suurta summaa rahaa mihinkään lähiaikoina. Tosin loppuvuodesta on luvassa yksi matka, johon uppoaa aika mukavasti euroja. Eli ehkä sitten se.

16. Tyyli-ikonini on: Enpä ole koskaan miettinyt. Kaikki ihme kukkaislapsihipit. Tosin en ite pukeudu niin, mutta sellaiset vaatteet olisivat kivoja.

17. Kenkävalikoimassani on aivan liian vähän kenkiä. Tarvitsisin ehkä jotkut aika neutraalit asialliset kävelykengät, koska tällä hetkellä omistan vain ne punaiset nahkapopottimet ja pinkit tennarit. Uudet lenkkaritkin ovat hankintalistalla. Ja sitten kesäksi olisi kiva olla jotkut kevyet mukavat yleiskengät (?).

18. Unelmieni laukku on ehdottomasti joku sellainen, jonne mahtuisi ihan sikana tavaraa, mutta se olisi silti kevyt kantaa ja helppo hallita. Nappia painamalla se vaihtaisi väriä ja materiaalia, niin olisi aina sopiva laukku joka tilanteeseen. Ai ei vai?

19. Käytän kuukaudessa vaate- yms. shoppailuun vaihtelevan määrän resursseja. Joskus pyörin kaupoissa enemmän, joskus en astu jalallanikaan mihinkään putiikkeihin. Ja koska tässä todennäköisesti tarkoitetaan rahaa... niin sitäkin vaihtelevasti. Liikaa/tarpeeksi/sopivasti.

20. Verkossa shoppailen mieluiten CDON.comissa.

21. Suosikkimuotiblogini on ehkä MouMou, koska se on ensimmäinen, jota olen alkanut seurata.

22. Olen kauneimmillani: Kuulemma silloin, kun herään. Mutta ehkä omasta mielestä albassa, hiukset yksinkertaisesti (auki tai tavallisella ponnarilla) luonnollisessa meikissä (puuteri+ripsari). Silloin, kun minulla on hyvä olla.

23. Makutuomarinani toimii joskus S, joskus ♥. Useimmiten kuitenkin itse.

24. Hiukseni ovat ruskeat. Oma väri on vissiin vihdoinkin palautunut, enkä aio piiiiitkään aikaan pistää muuta väriä päähäni. (Ellei kyse ole joistain hölmöistä vappuväreistä.) Taipuisat. Eivät piikkisuorat, muttei laineikkaatkaan. Silkohapset. Olkapäille ulottuvat.

25. Toiveammattini: Pienenä se oli jossain vaiheessa kondiittori. Yläasteella jokin muoti- tai sisustussuunnittelija. Jossain vaiheessa pappi, joskus laulaja. Tällä hetkellä en tiedä.

Uah. Aina nämä tälläiset kyselyt loppuvat kuin seinään. Mutta olipa ihan mukavat kymysykset, en ole aiemmin varmaan vastaillut tähän. Nimittäin usein tulee kirjoiteltua montakin kartaa samaan kyselyyn, niin oli ihan piristävää bongata jokin uusi.

Vielä on muutama tunti siihen, että pitää lähteä junalle. On minulla tosin vielä joitain kamoja pakkaamatta, voisinkin tehdä sen seuraavaksi. Mutta sitä ennen yksi musa albumilta, jota kuuntelin nyt kirjoitellessani.


1 kommentti:

Louis kirjoitti...

Thanks your's post ! Maybe you like download ringtones for mobile please visit here:
http://bestringtones.mobi/,
Best ringtones download free for mobile, top ringtones free for android, ios.
http://bestringtones.mobi/pop-ringtones/,